top of page

Particulieren

Basiscursus EHBO

De meeste ongevallen gebeuren thuis. Het is dus handig als je weet wat je moet doen en hoe je het moet doen. Alles komt aan bod: verstuikingen, een val van een trap, brandwonden, verslik- king, insectenbeten, ...

Help Snel gaat praktisch te werk en reikt je handige weetjes aan!

 

Voor wie:

Iedereen vanaf 16 jaar

Verjaardagsfeestjes

6 - 12 jaar

Nog nooit was het zo eenvoudig om een verjaardagsfeestje te organiseren. Help Snel maakt er een 2 uur durend tof en kind- vriendelijk gebeuren van. De kinderen gaan naar huis met een unieke ervaring en zijn intussen ook getraind om hulp te kunnen bieden bij eenvoudige maar ook in levensbedreigende situaties!

Voor wie:

Kinderen van 6 tot 12 jaar

Maximaal 10 kinderen

Basiscursus reanimatie en AED

De nachtmerrie van iedereen, je loopt op straat, in de super-markt, bij de bakker, de slager, tijdens je training, je dansles, ... en je ziet iemand ‘dood’ vallen. Je kiest niet waar en wanneer je iemand eerste hulp moet toedienen.Je kiest er wél zelf voor om te kunnen reanimeren, kalm te blijven en eerste hulp te bieden aan een slachtoffer in nood. Help Snel leert je de knepen van het vak!

Voor wie:

Iedereen vanaf 16 jaar

Opleidingen op maat

Zit jij met een specifieke vraag en wens je graag samen het programma van de opleiding te bekijken, neem dan even contact met ons op.

Homeparty’s

Gezellig onder vrienden of in gezinsverband wat meer te weten komen over EHBO of reanimeren en hoe je gebruik maakt van een AED-toestel? Het kan allemaal. Help Snel heeft de perfecte formule!

Voor wie:

Iedereen vanaf 16 jaar

bottom of page