top of page

Bedrijfseerstehulpverlener

Initiatie bedrijfseerstehulp

Een ongeval is snel gebeurd en dan is er niets aangenamer dan omringd te worden door een collega die je bewust en bekwaam bijstaat en handelt.

 

Voor wie:
Iedereen vanaf 16 jaar die een meerwaarde wil zijn voor zijn collega’s en adequaat wil reageren op een ongeluk op de werkvloer.

Opleiding op maat

Zit jij met een specifieke vraag en wens je graag samen het programma van de opleiding te bekijken, neem dan even contact met ons op.

Basiscursus bedrijfseerstehulp- verlener

Ondernemingen die 20 of meer medewerkers tellen, moeten 1 of meerdere bedrijfseerstehulpverleners aanstellen. Hoeveel precies? Dat hangt af van je bedrijfsgrootte.

Voor wie:

Medewerkers die de eerste zorgen willen toedienen bij een ongeval op het werk. Door het volgen van deze opleiding leer je goed te handelen bij amputaties, snijwonden, reanimeren, val van een trap, …

Bijscholing

bedrijfseerstehulp-

verlener

Je attest van bedrijfseerstehulpverlener is slechts 5 jaar geldig. Je verlengt het door ieder jaar een bijscholing te volgen van 4 uur. Zo wordt ieder jaar een stukje van je basiscursus opgefrist en blijf je bij de pinken. We werken zeer praktijkgericht.

 

Er zijn 5 modules, zo heb je op 5 jaar tijd de hele basiscursus weer doorgenomen en blijft je attest geldig!

Voor wie:

Werknemers met het attest van bedrijsfeerstehulpverlener.

bottom of page