top of page

Opfrissing voor de zorgsector

Reanimatie en AED gebruik bij de baby & het jonge kind

Je staat dag in dag uit in voor de zorg en gezondheid van het allerbelangrijkste bezit van ouders. Hun kleintje laten ze in volle vertrouwen bij je achter. De theorie is iets anders dan de praktijk. Reanimeren moet in je vingers zitten wil je dit kwaliteitsvol kunnen afhandelen. Train jaarlijks je vaardigheden zodat jij het verschil maakt voor dat kleintje dat je nodig heeft op een zeer kritiek moment!

 

Voor wie:

Professionelen die graag hun kennis opfrissen.

EHBO bij de volwassene

Als zorgverlener moet je vaak kleine brandjes blussen in niet altijd zo’n gemakkelijke omstandigheden. Je kennis en aanpak bij kleine en grote ongevallen zal er dan voor zorgen dat je er werkelijk staat als zorgverlener.In samenspraak kunnen we de workshop invullen en maken we praktische vormingen waardoor je sterk in je schoenen staat op moment-en dat het van belang is!

Reanimatie en AED gebruik bij de volwassene

Een zeer regelmatige opfrissing van je reanimatietechnieken en het juiste gebruik van het AED-toestel zullen ervoor zorgen dat je in een stressvolle situatie het hoofd koel kan houden. Korte theorie en veel praktijk, daar staat Help Snel voor! Frequente herhaling maakt dat jij je steentje bijdraagt in het kwaliteitsvol reanimeren.

Voor wie:

Professionelen die hun kennis willen opfrissen.

Opleidingen op maat

Zit jij met een specifieke vraag en wens je graag samen het programma van de opleiding te bekijken, neem dan even contact met ons op.

EHBO bij de baby & het jonge kind

Wanneer je dag in dag uit als zorgverlener met kinderen werkt, gaat men ervan uit dat jij koelbloedig bent en bij een ongeval, klein of groot, kwaliteitsvol kan handelen.Weet je wel wat te doen bij koortsstuipen, een geknelde arm, een snijwonde, epilepsie aanval of een verslikking? Wil je je kennis opfrissen, boek dan snel met je collega’s een praktische vorming!

Voor wie:

Professionelen die graag hun kennis opfrissen.

Met erkend attest voor Kind en Gezin

bottom of page