top of page

Opleidingen

Hier kan je al onze opleidingen terugvinden, alsook de opleidingskalender.

Op het einde van het opleidingsmoment krijg je een attest van deelname. Een attest van Kind en Gezin wordt afgeleverd op het einde van de opleiding van reanimeren van baby's en het jonge kind. 

Al onze opleidingen houden rekening met de vooropgestelde corona regels.

De baby & het jonge kind

Een baby in huis, het is een grote verantwoordelijkheid. Aan de hand van verschillende opleidingen worden enkele belangrijke items toegelicht waardoor het onbekende over een baby bij jou wordt weggenomen.

Scholen & organisaties

Of je nu op school bent, bij de jeugdbeweging of lid bent van een andere vereniging, overal kan er wel iets mis lopen. Afhankelijk van je doelgroep en je activiteit stellen we een mooi programma op waarin je handelingsbe- kwaam wordt en goede EHBO kan toedienen.

 

Deze opleidingen bieden we zowel aan voor volwassenen als kinderen vanaf 6 jaar. Je bent nooit te jong of te oud om je kennis van EHBO bij te schaven.

 

Weet dat jij het verschil kan maken door een beetje van je vrije tijd te in- vesteren in een opleiding die voor het slachtoffer een wereld van verschil kan betekenen.

Particulieren

Al onze opleidingen staan open voor iedereen. Je kan deze volgen op een vaste locatie maar je kan ook het heft zelf in handen nemen en thuis of elders een opleiding organiseren. Ook voor kinderen vanaf 6 jaar worden speciale formules aangeboden!

Klik snel verder en ontdek enkele leuke formules die Help Snel organiseert.

Opfrissing voor de zorgsector

Werk jij in de zorg of wil jij als zorginstelling aan je personeel een op-frissing aanbieden van EHBO en reanimatietechnieken met de laatste weetjes?
 

Gezonde stress die een acute situatie steeds met zich meebrengt, blijf je de baas door getraind en zeker tegenover de situatie te staan.

 

Dit kan alleen met voldoende en regelmatige herhaling.Neem contact op met Help Snel en bespreek een plan van aanpak.

Bedrijfs-

eerstehulpverlener

Een ongeval is snel gebeurd, en dan is er niets aangenamer dan omringd worden door een collega die je bewust en bekwaam bijstaat en handelt.De kwaliteit van eerste hulp die verleend wordt, is vaak medebepalend voor het verdere herstel. Of het nu gaat om een bloedneus, snijwonde, flauwte, of reanimatie.Door getraind te zijn, zal je slachtoffer je eeuwig dankbaar zijn!

 

Wil jij meewerken aan een veilige bedrijfsomgeving?Dan kan je deelnemen aan verschillende opleidingen waar veiligheid en preventie centraal staan.Help Snel pakt het niet te theoretisch aan en laat je stilstaan bij “wat als...”

bottom of page